| Kafiye Yarışı! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
uLash Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Kafiye Yarışı! Salı Mart 04, 2008 11:41 am | |
| günernan çok tartışdık... en son dayanamadım böle bir konu açma ihdiyacı duydm şimdi siz garar werin bakalım kim geçer kafiyelerde (isdeyen katılabilir ha... sadece biz yaparık die bişe yok... herkesin yeteneğini görmek istiorm ) başlıyorm ! kafiye yarışı yapma ulaşla her an sıçabilir ağzına 10jde geçen yok ulaşı ne kadar sıkılan olsada:P
En son uLash tarafından Çarş. Mart 05, 2008 10:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Champ_81 Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 32 Nerden : damdan dusdum:P isin ne? : uzay gemisi tamircisi Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mart 04, 2008 11:42 am | |
| yess kazznnnn hade bashlayliimmm
bu gune kadar wardim her yarishda sicdim yalvaranlarin agzina 10jde en buyuk ulash olsada bizde yazariz kendi capimizda | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mart 04, 2008 11:48 am | |
| sen dedin kendi ağzınla ulaşı yenen yok bu yarışda ama çok hazırsan gavgaya beklerim seni gıbırdamadan burda!
10j bir alem yeridir içindekiler ya deli ya da keştir! "sınıf" olsa da adımız ders yapanımız kimdir?!
En son uLash tarafından Çarş. Mart 05, 2008 8:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 32 Nerden : damdan dusdum:P isin ne? : uzay gemisi tamircisi Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mart 04, 2008 11:59 am | |
| tabiki agzimla soylerim ulashdan buyuk yok derim ama ne gerek var kavgaya kardesler arasinda! ders de neymish ki 10j yapacak warmi bizi sinifdan atacak? yemezse got agzini kapadacak! kim bize disiplin yazacak??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Mart 05, 2008 8:30 am | |
| ...anladım ki bunun sonu yok benim karnım bu masallara tok bu kavgayı izlemek isteyen varsa çok Hemen günerle beni kafiyeye sok! Yapalım tartışmamızı kullanalım akıllarımızı yarışma galibi gelene ısmarlaylım kolamızı! Günerde bir 10J'lidir O da bizim gibi bir delidir günere kim salak dersa onun adı kerizdir | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Mart 05, 2008 10:14 am | |
| kavganin 10jde isi yok ulashla gunerde kafiye cok tartisiriz eger istersen aklimi kullanmami istemezsen iyi edersin ben kafiye yazarken
Guner gibi Ulash da 10jlidir kafiyenin ve deliligin kitabini yazmis bir kisidir delidir melidir ama tiyatronun efendisidir kalkisan bizimle kafiye yarisina bulur kendini bir meydan savasinda | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Mart 05, 2008 10:21 am | |
| tiyatrocu bir kişi, yazar kafiyenin iyisini bu gruba karşı çıkanın hemen bitirir işini!
Ulaş ile Güner tüm kelimeleri birer birer adam eder... yoktur onlarda öyle keder, sadece eleştirenleri elerler...
En son uLash tarafından Çarş. Mart 05, 2008 10:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Mart 05, 2008 10:27 am | |
| karsi cikilmaz oyle aptal zaten bulunmaz dile gelir kelimeler Ulashla Guneri gorunce tum pilicler kederde neymish Ulashda dert eder elestiren varsa Guner onlari ezer alir arabasini gezer pesinden gelir tum polislerr | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Mart 05, 2008 10:38 am | |
| Kaçtı bu ipin ucu hemen değiştirelim konuyu bırakalım dersi kuşkuyu tartışalım yepyeni bir mevzuyu...
Uğruna mücadele verecek birşey yoksa burada, Hayat kulvarını boş boş koşmanın bir faydası yok dünyaya Radyasyon, zehir, uyuşturucu, küresel ısınma... herkes boku yiyecek çok yakında!
10j da olmasa bu adada ne alem çıkacak ne da curcuna ne muavin dayanır bize ne da müdür 10j ayağa kalkınca! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Mart 08, 2008 8:08 am | |
| Günerim nerdesin? in misin cin misin? ( ) bu işi bir tek sen bilin! beni bırakıp nere giddin?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mart 09, 2008 10:54 am | |
| Ulashim gec de olsa geldim kafiye gemisine bende bindim 10jde alem cok curcuna desen basga yerde yog!
gelelim bir onceki mesajina gerek yok kosma kazn bu bog dunyada dogarken verdiler zehri vucuda uyusturucu desen orda burda seker kavanozunda kuresel isinma vurdu basa coktan yedik kazn boku yasam ugruna | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mart 09, 2008 11:02 am | |
| bırak zaten sinirlerim bozuk biz kulvarlardan çoktan koptuk herkes gibi bizda zehire tokuk kaldı bize bir ağaç birde çocuk... acil gitmem lazım seni bırakıyorum kazın birşey oldu ansızın yarın cevaplarını benden alın | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mart 09, 2008 11:09 am | |
| kim bozduysa sinirlerini soyle edeyim onu deli agaclar kesildi yere indirildi bilgisayar yemish cocuklarin beynini
yawash git kazn ben burda heb varim cok sey olacak yarin cevaplar dunden hazir | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mart 10, 2008 12:58 pm | |
| yetişin ölüyorum... bu maçlar yüzünden bitiyorum çoook yorgunumm açım ve susuzum!
yok mu güner ve ulaştan başka biri? sürekli bozuyorsunuz sinirlerimi! Google'ın botu bile bizim sitede ama yok sınıf üyelerinden herhangisi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mart 10, 2008 1:12 pm | |
| acilin geldi sayi krali koyun onune topu potayi bassin smaci kapsin sayiyi
bozmayin ulasimin sinirlerini bizim bot siler butun tehditleri hani nerde sinif uyeleri yoksa yokmu bu siteye ilgileri? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mart 10, 2008 1:28 pm | |
| böyle gidersa siteyi kapadacam! silecem botuda bir daha açmaycam alıp bir domain piczodan saçma bir site guracam...
olmaz böyle ama ha! bir ulaş gonuşur bir güner arada bir halil da girer gerisi ya wow oynar ya da boya sürer...
Rallicimiz var Tiyatrocumuz var Ressamımız var Cumhurbaşkanımız var Moda Tasarımcımız var Mimarımız bile var Size soruyorum böle sınıf başka nerde var??!
Böyle sınıfın mükemmel sitesi olur o siteyi süsleyen müthiş öğrencileri olur mesajları, kafiyeleri, oyunları okur... Ama siz!? SUSda yerine otur!
Güner bir tanedir çok değerli bir kişidir hem alemci hem rallicidir + birde 10JLidir.! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Mart 15, 2008 11:56 am | |
| aman UlashIm sakin ha bot da azar arada ugrasma piczoda bragma bzi elin gawuruna Ulashla Guner dunyayi ezer halilde kesh kesh gezer wowcular orda burda adam keser dierleriysa dogrudur gotlerine boya surer bizde her tur insan war dierlerinde hebsi ozentilik yabar sordun Ulashm ama cewab ne arar? boyle sinif dunyada zor dogar site mukemmel ona laf yok bizim ogrencilerde galiba ish yok sitede gonusandan basga yok yok bzm snifda oturacak sandalye yok Ulash tam kafa dengidir cok manyak kafiyecidir o da alemcidir tiyatronun delisidr haha unutmadan tabiki 10J'lidirrrr | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Mart 15, 2008 12:06 pm | |
| konu lazım arada kafiyelerimizi kapan kapana harika 2 dane yazar çıkdı 10J sınıfında Chatbox koydum ora yapdım yeni mis gibi bir tema ama siteye giren yok hala ne yapayım? Ağzımı mı açaym ayaza?! STR ettim userleri güner doldurur bizim siteyi nedensa sitede görmeyen resmini girmez açsın usernamesini... halbuki herşey benden gelmez bütün resimler kelden geçmez benim addığım resimlerda bizimkileri kesmez... resmini görmez diye siteye girmez, ama siteye katkı, bir resim bile çekmez fincanı daşdan oyarlar chatboxuda böyle kurarlar siteyida böyle kaparlar siteyi havada kapamayanlar! | |
|
| |
kesh boy of 10j Sınıf Üyesi(...)
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 32 Nerden : okuldan isin ne? : ögrenci Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Perş. Mart 20, 2008 2:03 pm | |
| gardaş her şeye 1 sy yazarm ama kafiye yapamam sorry:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mart 21, 2008 4:26 pm | |
| o zaman cevap verme durduk yere beni deli etme mesaj kasacam diye boş-boş cevap verme yine... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mart 21, 2008 4:34 pm | |
| gardash uzun br aradan sonra geldim yine cevabim yok senin kafiyene hadi deiselim konuyu bir yenisiyle bende konu yok dustuk ne hallere senda be gardash arttirin 4luk sayisini Ulash yazarim kafiyemi yawash yawash gelsin da ezsin bizi Ulash sinaw hafdasi yanashdi bizim ders notlari nere gacdi? bizi goren hocalar sasdi mudurun dinamo ariza yabdi.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Mart 22, 2008 10:30 am | |
| aman açma sakın sınavları bozma benim asablarımı gene hepimiz yeyceik kafaları sürdürürsak bu tartışmayı ders notu olmayınca, tabiki olmaz NOT da... hepimiz oturacayk gene boka ingilizce, economy ve edebiyatta... | |
|
| |
plankton Tiyatro Görevlisi
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 33 Nerden : hollandalı william telden..:D isin ne? : isim gücüm tiyatro... Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Perş. Mart 27, 2008 6:29 am | |
| noldu beyler 1 sorun mu war kafiye warsa erdogan ortama dalar isdeyen warsa yarısmak benimle bilmeli kiminle dans eder ben erdogan kavaz biraz kurnaz biraz vurdumduymaz eger rapla ilgili 1 sorun warsa bu msja cvp yazz | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mart 28, 2008 9:54 am | |
| amman girdi işimize erdoğanda hemda çok büyük bombalarla ei kafiyeciler war buraşda bizimki kafiye değil rep yazar ama | |
|
| |
plankton Tiyatro Görevlisi
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 33 Nerden : hollandalı william telden..:D isin ne? : isim gücüm tiyatro... Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mart 28, 2008 2:56 pm | |
| olsun kazın olsun o da önemli olan sanat yapmak burada kimse bilemez kafiyeyi bizden basga yanlıs anlasılmasın üzülürüm cok sözüm yazmayıp uzakdan bakanlara... zor değil a dostlar bu iş gönülden yazmak var kafiye ince iş kimse ayıplamaz ölcmez seni maksat alemdir hani tek hedefimizdi yazık bu ulascıa yazık bu kadar emege boswer nazı boswer tawrı birazda senn tuzun olsun 10 j nin yemeginde... erdogan derki ei calsın sınawlara ama ihmal edmeyin bu siteyi ulas darılır sora söz werdim artık benda olacam burasda eger gelirsam hüzne yada aska kimse tutamaz beni ne havada ne karada.. peace | |
|
| |
| Kafiye Yarışı! | |
|