| Kafiye Yarışı! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kesh boy of 10j Sınıf Üyesi(...)
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 32 Nerden : okuldan isin ne? : ögrenci Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 2:07 pm | |
| bn senin gibi yazamam kafiye yapmadan duramam ne çalışması be cnm aklıma geleni yazarm | |
|
| |
uLash Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 2:19 pm | |
| aklına gelen olmaz çnk öyle şeyler yaramaz garip şeyler da bzm siteyi kasmaz expertleri senin beyin yaratmaz?? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 32 Nerden : okuldan isin ne? : ögrenci Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 2:22 pm | |
| bn tıkandım desem olmaz snn szler bana uymaz ulashm cnm bni expert gurtarmaz | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 2:24 pm | |
| ha tabi sen mastersin böyle şeylerde hep 1.sin zaten bir economiyi çekemezsin gerisini sikdir ed gidsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 2:26 pm | |
| bu sefer bn tıkandım bu bölümden da gaçdm artıq kafiyeye töwbeliyim siksenda bu işe girmem | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 2:32 pm | |
| e tamam halil bırakdı tam bu işi çakacagdı pes eddi yarıda gaçdı sen bilin filth gılıklı | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Mayıs 03, 2008 2:48 pm | |
| saa kaç dafa deyceik kafiyesiz postları sileceik ama annayan yok ki bundan sora annamayanı s"kece"k | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : sınıfdan isin ne? : WoW Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: clear victory Ptsi Mayıs 05, 2008 7:56 am | |
| gosterdık bugun agunun gucunu her ne kadar aılesı gelsede sokmedı bıze olan oyunu cıkdı bugun dedıgım
her ne kadar aglasada azı burnu dagılsada sokmez babasının gucu aguya sıkarsa gelsın babası koyarık onune guner gıbı hıyarı | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: BİZ:D Ptsi Mayıs 05, 2008 8:00 am | |
| 9 gun sonra bıtecek cıkle ama bellı oldu kazanan yıne her ne kadar zırlasada patladı bugun yıne
bu konu burada bıddı artık yerıne baslayom yenısıne her gecen gun moralım duzelsede aglat mayacayık kendını yıne
bırakalım ceksın cezasını yalnız kaderı ıle basbasa kalsın ama bılsınkı hıc bır zaman 10J LI OLMADI | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: NE ? Ptsi Mayıs 05, 2008 8:03 am | |
| soyleyın veya acın bır konu bulamadım yazacak bır konu acdırtmayın bana wow u bıtırırım anında bu oyunu | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: kafıye Ptsi Mayıs 05, 2008 8:06 am | |
| sıkeceyım artık bu okulu can sıkmaya basladı boku cıkacak yakında kokusu ama barı olmasın kokusu selınınkı gıbı sus boy dakma kafaya kafıyeyı salla aklına gelenı ama eger gelmezse bırak o sıgarayı ıcmeyıjavascript:emoticonp(' ') cheers | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mayıs 05, 2008 8:34 am | |
| cenabetlik cenabetlikdir gardaş duş almadan gaçmaz eger biz böle gidersak duş da bizi gurtarmaz | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: KEFIYE Ptsi Mayıs 05, 2008 9:06 am | |
| bu zafer her nekadar agunun olsada sus kardesımızın yapdıgı yardımlar olmasa basarsak bıle zaferı yapamazdık clear vıctory ı sus kardes sagol varol destek ıcın
her nekadar aglasada bılsın artık kımınle ugrastıgını bsalatmasın anadan bubadan gırerım 7 beladan
eger canımı cok sıkarsa .... yukarıda yalnıs yazdım ozur sus olmayacakdı o kelıme sus olacakdı
sus boy dakma kafaya kafıyeyı salla ılk aklına gelenı | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: alah alah Ptsi Mayıs 05, 2008 9:09 am | |
| her ne kadar halıle k e s yazsamda sus anlamı cıkar bırden ortaya nerededır o admın bozuntusu gelsın cıksın karsıma
ulan hayvan guner bır baksana su olaya halletsen bır bu olayı da haketsen admınlıgı butungun konus konus admınım dıe laf var ıcraat yok:D | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: WOW Ptsi Mayıs 05, 2008 9:14 am | |
| bu gun cok mutluyum kendımı cocuk gıbı hısdeyorum guner bırazdaha bı ısı hallemezsa hortumumu cıkarıyorum
be guner fazla dakıldın o dergıye cok bsama eı degıl sesnıne her nekadar konusmasanda eı degıl enerjıne:D | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: pee Ptsi Mayıs 05, 2008 9:18 am | |
| ama nedır be yazan yok bir cevap bıle gayboldu herkes yıne ama olmadıkı boyle dolduruyom bır sayfayı ben kendm yıne
hesapda yapdın gunerı admın:D ah ulas kzn yapacakdın halılı admın nedır bu guner kznın ısı aqma olmadı kı boyle
aklı fıkrı rallıde her neyse guner kazın yarın gorusmek uzere her ne kadar yarın gelmesemde | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: allah Ptsi Mayıs 05, 2008 9:33 am | |
| bu mudur cansıkdı artık ben yeyemem okulda yemek artık nedır be o yapdıkları pıs yemekler yettı burama kadar artık
esdkıden dedıler ya ıstıklal ya olum ben derım ya calı ya olum ruso bıle ozgur bız olduk sıpa sıksek 5 ız yapacayık anında halendaha izn yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mayıs 05, 2008 12:10 pm | |
| olmadı adem kafiye işi bir mesajnan bitir kafiyeni ne zman olur ki alın cevabı geri o zaman at diğer kafiyelerini | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: hımmmm Ptsi Mayıs 05, 2008 12:23 pm | |
| anlayamadım ben bu ısı buraya gelelı daha yenı bekleyın bakalım hele bır sonrası elbet gelır | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: boylede olmaz kı Ptsi Mayıs 05, 2008 12:32 pm | |
| elbet bır gun gelecek herkes gocup gıdecek ama onemlı olan arkamızda bırakdıklarımız gerıye donup bakdıgımızda bir ız brakmıs olmamız benim birakacagım tek ız bllizart a yatırmıs oldugum paralar:D (' ') l | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: kefıye Ptsi Mayıs 05, 2008 1:04 pm | |
| bu aralar anlayamadım gercekl dostu mustafa bıle benı arkamdan vudru hic beklemedım ondan bunu yaram buyuk unutmaycam bunu
insallah agu olsun yanımdadır yoksa ısım havadır canım cok sıkkındır bugun yazmam artık
bir 10j var arkamda birde agu insallah dostur ban omurboyu tıkandım ben bugun
yazamam baska kafıye moralım bozuldu cok dozelmesı alız zaman gerısı yalan dolan
varsa derdıme derman soylesın bırı olmeden ıman | |
|
| |
Champ_81 Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 32 Nerden : damdan dusdum:P isin ne? : uzay gemisi tamircisi Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mayıs 06, 2008 1:32 am | |
| adem kazn daha dikkatli yaz kafiye bak bizimkilere dize dize gider burdan koye ama durma yaz gene
anlam veremedim yazdiklarina girdin okulun anasina avradina nabdi sana M.buda yogsa gazzig addi sana?
biz heb yanindayik gorkma seni birakmayik sonuna gadar arkandayik unudma biz 10jden AgU'lardanik!! | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: gazzık Salı Mayıs 06, 2008 2:40 am | |
| vurdu benı arkamdan anlamadım olanaları ardından cok konusamadım ardından olanların her ne kadar uzulmesemde
guner kazın daha dıkatlı oku yazdıklarım anlasılmaz degıl cok karısık olsada okunulamaz degıl | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: neysa Salı Mayıs 06, 2008 2:42 am | |
| yapacak bırsey yok arkasından aglamaya gerek yok kımseyı sallamaya gerek yok
bundan sonra sececem arkadaslarımı daha ıı ama zeten cok sevenım var ama allaha sukur yanımda bırde agum var | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: vayt Salı Mayıs 06, 2008 2:46 am | |
| yazdıgım cevaplar bana gore arttı cogu kısı altıma mesaj yazmadı alalım sıteye daha baskasını baslasın kafıye yazsın
guner kazın fılımlerımı getıresın kendını bana dovdurtmeyesın artık fılımlerı getırmezsen baska fılım ıstemeyesın:D | |
|
| |
| Kafiye Yarışı! | |
|