| Kafiye Yarışı! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
uLash Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mayıs 06, 2008 3:10 am | |
| adem bak uyarmadı deme sırf mesajların ardsın diye öle üsd üsde mesaj kasmayı deneme fena olacak bu işin sonu gene yeni meni annamam sen madem site kurallarını sallaman bir HIYAR alacam sana çarşıdan... artk naparsan yap o hıyarnan.... | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : sınıfdan isin ne? : WoW Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: ohh bea Salı Mayıs 06, 2008 9:18 am | |
| yalanmıs arkasından dedıklerı cıkdı saf sonunda buda ıftıraymıs cocugun dedıgı sıkcecem dutarsam busefer genmdını
cıden canım ck sıkıldı derdıme derman cıkmadı laf atanın artık 7 garnını cıkdı o mustafa degımıs bızım buda
near eastly ulug mus arkamdan arkamdan konusan ulas dı dayagı yeyen ulugdan sonrada argunan agzımı patladan:D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mayıs 06, 2008 12:40 pm | |
| artk zor yerik dayağı arkamıza almışık hasanı bize garşı çıgmag golay mı? hele şişdigce hasanın o golları | |
|
| |
ayshH!!! Sınıf Üyesi
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : snfnn 1 kösesinden=) isin ne? : benda biLmem.. awaracı geLdk öLe gideceiq:D Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 09, 2008 10:38 am | |
| bnde katıLaım bu kafie ishine izniniz warsa benda szden saıLırm ne da oLsa cinsiet heraLde sorun yaradmaz aramzda 1 sorn yoqsa... aysh da eL addı kafie ishine asqmısh sewgiLymish o da ne? 10j yanımda oLduqca üzüntü keder yoq bnm sözLüümde... ne uLasha ne günere yetishmez bnm sözLerim ama gneda gendi capimda idare ederm zatn size rakp cıkmaq deiL bnm derdim szn aranızda yer edinMeqdr bnm isdeim:P | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mayıs 11, 2008 9:15 am | |
| ahanda ayşeda geldi 10j Delilik forumu şenlendi ama neden aglına yıl sonu geldi? giripda yazmak böle kafieleri...???!!! zaten yeni nesil gelinca durdu günerin kafiyelerda be güner, yani senda, bırakacakdın beni yannız burda?! | |
|
| |
ayshH!!! Sınıf Üyesi
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : snfnn 1 kösesinden=) isin ne? : benda biLmem.. awaracı geLdk öLe gideceiq:D Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mayıs 12, 2008 6:57 am | |
| biLsemm neden böLe rotar yapdıımı sonradan anLadım yapdıım hıyarLıı 1 saLaq ugruna pause tushuna basmıshm hayatmda gech anLadım hch 1 sein sonsuza gdr oLmadıını güner gaLiba bizi beenmedi biz geLdq sesi soLuu kesiLdi yıL sonunu beqLedim acıLmaq icin ne de oLsa en son cıkar hersein assoListi:P yıL bidmish oLsada bunun wr 11j si tabi hayatın gechecen die yoq 1 garantisi baqan seneye aynı 29 gisi aynı sınıfda isim deishmeden aynı bashLq tmk 1oj.. tmknin deLisi! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mayıs 12, 2008 7:14 am | |
| yok ben artık össdeim snce bn bu sınıfda olacak gdr kerizmiyim? Dha sınıf olamadık ki ne deim!? böle işin allahına tüküreyim ne güzel grevde uyuduk yarın gene okullumuyuk? a.q bu okulun turşusunu mu gurduk sınavların içinde unudulduk!!!!!!! | |
|
| |
ayshH!!! Sınıf Üyesi
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mayıs 12, 2008 7:29 am | |
| duyduum kadarıynan grew süresizmish sorun cözüLne gdr bize tatiLmish ama baqmaq gereq haberLere yoqsa bna gaLsa ben gaLırm hep ewde:D bıraq sınıf oLmaı basharamayanLar gacsın gidsin bizim btnLüümüzü bozanLar siqdrsin sensiz 1 10j düsünemem yany ben sen gdersan bnda oLurm öss bLesin! | |
|
| |
kesh boy of 10j Sınıf Üyesi(...)
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 32 Nerden : okuldan isin ne? : ögrenci Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mayıs 12, 2008 8:41 am | |
| bnda baqan geçerim nece ordaki gce ye sizsiz 10j çekecegme giderim orda garı sikmeye... | |
|
| |
Champ_81 Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 32 Nerden : damdan dusdum:P isin ne? : uzay gemisi tamircisi Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 16, 2008 3:29 pm | |
| ayshem oncelikler hosh geldin ama biraz gec geldin neyse iyiki bizi ziyared eddin assolistsin sen en son geldin biraz kafam bulanik bu aksam tekirdag wurdu alddan alddan ulashda 10jlidr ishn aslnda gecsede ossye biz heb onun yaninda farkli bir siniftik tmkyi daitan hocalardan sikayetci olan ama yeri gelince kafayi toplayan toplanin lan 10j ulash gidmeden buradann!!! halilde gidecekmish nec'e e ne galdi alemi herkes gidince yabalim arada alem goylum adimizi legend 10j!!! sikdr edin grewi bize hergun tatil sanki ders yabarik hade soyle be halil neysa gider guner yatmaya calisalim heb beraber olmaya sizsiz bir 10jnin ta a..na koymaya hazirim ben burada!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 16, 2008 3:43 pm | |
| ouuuff amma dalgaya girdik ha yarn maç goycak bana amaa başladmayın şmdi o malum şarkıyaa düşürmeylim sitenin seviyesini sıfıra ei gündü yau tarzımdır orda olan herkes ahbabımdr orda ki eğlence her mekan gibi tamdır çnkü orda bulunanda 10j adamlarıdır | |
|
| |
ayshH!!! Sınıf Üyesi
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Mayıs 17, 2008 7:37 am | |
| bıraqmadınz iceim adam gbi benda oLsun duman gbi bnm kafa.. gece güzeLdi asLında 1 da bnm esgiLq oLmasa:P aqsam dedigodu yapmshn ben uyurken qnushmaq lazm günerciim erqenden bLeim diddy ne dedi bnm adıma bLn ya meraqLısı yoqdur benden.. önemLi oLan deiL oLmaq 10 j adam gbi arkadash oLmaq bence oda bizde oLduuna göre sınfLar ayrıLsada geLmez sırtmz yere... uwf zor geLmee bashLadı bna kafie sachmaLarm artq gendi gendime benden bu gdr sachmaLq yeter gene geri gaLan sachMaLamaLar dier message e! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Mayıs 17, 2008 8:57 am | |
| arkadaşlar ne demiş bize şair? ey bin kocadan kalan bilmem neyi bakir! sölemesi güç ama bnm için güzel bir fikir bu sınıfdan ayrılmak bnm için bir eziyeddir! öss de başıma ne gelecek bilmem öle inek insanları zaten sewmem bana gelir ki benda bencilleşecem ben ARTS dan başga bişe beenmem ama napaym "Tiyatro" içn canım feda onun için 24 saat çalışırım gerekirsa keşge birda bu ülkede sanat olsa çok yüksek seviyeli biri olacagdık burda | |
|
| |
ayshH!!! Sınıf Üyesi
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mayıs 18, 2008 5:33 am | |
| gidme uLash bizi terk etme sensiz naparz biz 10j de sensz 1 10jde oLmaqdan sa peshinden geLrq bizda öss ye:P uwf benda psychoLoq oLacam ama acaba nerde benda bLmem kıbrıs mı trkie yada ingLtere yada lse sondan siqdirp gidecem ingLtereye da nabacam yaLnıscq ben eLin memLeketinde? uwfff yazma yeteneim giddi gene buLamaıorm adam gbi kafie sachmaLarm gendi haLimde yardm edinda benda buLaım artq gzeL 1 kafie! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 32 Nerden : damdan dusdum:P isin ne? : uzay gemisi tamircisi Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mayıs 18, 2008 5:01 pm | |
| ayshe sen hich merag edme yazan dier 2 haiwandan ii kafiye ulash da der zaten anamizin garninda orenmedik die neimis da dailacak 10j be! hebsimiz sachmalarik arada benim simdi yabdiim ne acaba? harcamaycan fazla caba yazacan kafana esdiini aninda hade olum benda tikandim bog yeib yaddim e birazcikda zorlandim gece wakdi makinayi yakdim | |
|
| |
plankton Tiyatro Görevlisi
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 33 Nerden : hollandalı william telden..:D isin ne? : isim gücüm tiyatro... Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mayıs 18, 2008 6:25 pm | |
| actım uzun zamandan sonra bu sayfayı özlemişim kokusunu anlamsız yarıslarını araya gizlenmiş komedi unsurlarını şenlenmiş buraları eskiden hep kuraktı 3 ot wardı ben ulas guner deli gibi kapışırlardı kafiyenin kitabını yazarlardı asla yorulmazlardı bıkmazlardı dişi1 kuş gelmiş etraf yeşermiş kendini hemen assolist ilan etmiş bize katılarak cok da iyi etmiş ey kafiyetörler söyleyin bana ne olacak bu grewler 1 sınaw yok derler bayram ederler 1 sınaw olacak deyip bizi gererler... bence bu işin sonu gelmez anca bizi deli ederler usandım artık yaz gelsin 1 yandan tiyatro 1 yandan explosion 1 da partiler varmı keyfimize diyecek olan i*neler? idamnsız kaldım ara werince tıkandım acıkcası esgi performansımı gaybediim ben gider ey kafiyetörler kendinize iyi bakın tükenmesin kafiyeler!!!!! peaceeee | |
|
| |
ayshH!!! Sınıf Üyesi
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mayıs 20, 2008 7:10 am | |
| uwfff cnm sıqqn geLmein üsdüme yeny derdLer eqLenr bidmeen derdLerme 22sinde bnm net bitermish söwecem artq böLe kaderme:P geLeLm simdi bu grew meseLesine unutdm defdermi zatn bzmkLer saesinde grew oLmassa gaLdm kesn o defdere uLashmam Lzm bnm defder nerde? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Mayıs 20, 2008 2:24 pm | |
| sicaim okula ve bu grewlerin agzina yabacaklarsa tam yabsalar yada biraksinlar usandm ewde btn gun ha arada garajda surunurum oda hobim icin deyib gendimi guldururm sonunda ben evo 4'u yurudurum sende en azndan defter war aysha bende oda yog ama neysa yabilmasin sinawlar cikmasin ariza yogsa sicarim sendika toplanti odasinin ortasina | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Tem. 30, 2008 7:24 pm | |
| Eveettt, her başlangıcın bir sonu olduğunu söylerler Benim sonum 10jmiş be gençler economy, eng.lit vb, agu+h, 10jliler ve alemler hepsini birgün terkedip gidecekmişim meğer... Sorun deil, 10jdir, hepsi tam kafa dengimdir orası tüm tmknın merkezidir artık sitemizin admini olamam, dakmayın ulash sizin gönlünüzün admidir | |
|
| |
| Kafiye Yarışı! | |
|