| Kafiye Yarışı! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
uLash Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mart 30, 2008 9:19 am | |
| Rüzgar gibi esti Erdu Geldi bizim siteye kondu Kafiyecikleri çok güzel oldu Hade hayır olsun bu işin sonu... Tam kafa dengi bir adamdır Hem tiyatrocu, hem oyun yazarıdır Siteye emeği bizimkilerden fazladır O hem ahbabım, hem yeni gardaşımdır... Bekle Kıbrıs, Geliyor Sahnesizler Hepimiz harikayık birer birer Gerek doğaç gerek oyun Hepsi var bizde teker teker Geldim Bu kafiyeminda sonuna Şimdi yazıyorum sitenin balkonuna "Ulash ve Günerden Sonra, Katıldı bize Erdoğanda" | |
|
| |
plankton Tiyatro Görevlisi
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 33 Nerden : hollandalı william telden..:D isin ne? : isim gücüm tiyatro... Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Paz Mart 30, 2008 12:46 pm | |
| ben hep burdaydım be kazın gördügün gibi yazmadan duramadım madem ki böyle güzel 1 site var yazmak farz olur bana.. geliyor tabi gelecek sahnesizler bazen üzecek bazen güldürecek ama hepinizin kalbini fethedecek aldım yanıma ulası hem deli hem benim kafalı madem eddi beni ilan-ı-gardas-ı-gomma ölene gadar beraberik kazın ayrılmayık alana gadar bizi azrail amca hersey güzel hersey hos ama sınawlar basladı rahatlık sümme haşa benimde gitme vakdim gelidi cattı kendinize iyi bakın a dostlar ei calsn unutmadan söyleyim! erken yazın mesajları darılırm sonra peace | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 546 Yaş : 32 Nerden : Sahneden... isin ne? : tiyatroo!!! Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Ptsi Mart 31, 2008 11:15 am | |
| eddim seni ilan-ı-gardas-ı-gomma ne yabmışım.. Bilmeden yabdım ama güzel bişe yabmışımdır sana madem sen söyledin bunu bana... Aha gene sinirim bozuldu Çünkü gene sınavlardan açdık mevzuyu Lütfen uzamadan kapaylım bu konuyu getirmeye gerek galmadan bizim tabutu... Bir bugün girebilecem birda cuma artık bilgisayar bana sınavlardaan sonnraaa Kazıncıım cevabcıglarını sana biraz geç verebilirim ama sakın moralini bozma er-geç geleceim yanına Sınavlardan sonra gelecek günerda tekrardan katılacak bizim kafiyeciglere o da Neysa tıkandım şimdi buraşda cevabcıglarnı dediim gibi yukarda alırsın benden sınavlardan sonra Eyvallahh Peace (tabi ki) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 33 Nerden : hollandalı william telden..:D isin ne? : isim gücüm tiyatro... Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Nis. 01, 2008 12:39 pm | |
| üzülme kazın gecer bu hafda sallamakla olmuyor calısmak farz oldu banada sınıfda annadmazlar sora kagıtda isderler bilmezler b kazın ama bizi cok gererler ama her maascıı cebe indiriler sözüm hebsine deil wardır arada dogruları werdik sözleri b kazın dutmak lazım geliyor grubu grup ortalıgı gawurmak gerekiyor önce 1 isim sora 1 turne bak gör sora fanlar dolusacak bizim siteye rocknan baslaylım soft dakılalım önce alısınca birbirimize asılırk metale iddiamız war olacayık zirwede eger inanırsak müziğimize haydi ben gider ahım kalsın son 4lük bana baksın yaksın ulas canını sıkan dersleri ihdiyacımız olmaz bizim yerimiz belli...(sahne) peace | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Nis. 01, 2008 1:07 pm | |
| gene gaçak girdim siteye uğraşamam kitapla dersle anam beni burda bir görse bağlaycayık bizim yasağı müebbete neysa gelelim bizim gruba gonushayım bi fahriyle kemalla çnk garşı çıkabililler bizim rocka ben onnarı igna edmeye çalışacam ama sen bna bi repertuar söyle vereyim o repertuarı bizimkilere garşı çıksalar bile donerik biz seninnan sahnelere (ait olduğumuz yere) usandım yazayım bu kafiyeleri birgün çekecem bu işin iplerini ya yazar olacam ya da şiir şairi ne bok yeyceik hiç bilinmez ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Nis. 02, 2008 5:19 am | |
| söylerdim kazın metal eger yeteneim olsa rocknan baslamak en mantıklısı olur kanımca repertuar belli deil arasdırırm simdi ama kafamda bazı isimler kesin gerisi belli deilki.. zor olacak anlatmak sana kafiyede hem konu hem kafiye yaratmak zor iş bence atacayım ama en kısa zamanda msjımı bekle peace:cheers: | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Nis. 02, 2008 11:10 am | |
| sordum bugün kemala fahriye olumlu bakdılar solist işine bir bu sınav bitsin dediler asılacayık gitara bateriye ben sana bizim repertuarı atayım sen bir bak, ona göre hazırlanalım ona göre bizimkileri çağıralım ve sonunda metale başlayalım | |
|
| |
Champ_81 Sınıf Üyesi(deLi...)
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 32 Nerden : damdan dusdum:P isin ne? : uzay gemisi tamircisi Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Nis. 04, 2008 12:02 pm | |
| siteye girmeyeli uzun zaman oldu ulashnan erdu kafiyeyi doldurdu bogdur isim lazim kafiyemi gelisdireyim guruyormusunuz gurub hayirlisi deyli ayirin bizeda biled gelib sizi dinneylim grub mrub deip sahneden inmein bu alemi sizziz eylemeyin unudursaniz ki siz sahnesizsiniz benden fircayi yersiniz rock yerine sakin ha damardan ishleyesiniz sonra grup muslume doner haliniz yazamadim cok bu gun bu dagga sinawlar sichdi agzima ne gerei war o bogdan soru kagidina yabmayin da gecelim sinifi pasa pasa her kafienin sonunda war "peace" benda yazmazsam olmaz bu ish hade gelsin bendenda size bir peaceeeeee | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Nis. 04, 2008 1:03 pm | |
| bilirm kazn neden gelmediini ama ayıb eddin esirgedin gendinden bizi sikdr ed mathsı economy i... sen giddin erdu geldi hay aksi şmdide erdu giddi ben annamadm sizin bu hali en iyisi fazla dakmamalı bu işi hade usanırım daha yazayım sen unutma yaz ben bakarım zaten şmdi oyun izleyerek dakılırım "SEn hiç ateş Böceği Gördünmü" isteyene da yollarım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Nis. 05, 2008 2:49 pm | |
| kimleri görüyorum kimleri günernan ulas gelmis ortalık senlenmiş sitenin durgunluguna son wermiş özlemişim hebsini olmaz a dostlar böyle olmaz yazmadıgımız zamanların acısı cıkarmak oldu bize farz haırsız secdim güneri cok calısmalı kendini affettirmeli sınav hafdası geldi gidiyor bile nasıl gecdi die sordum günere o geciyor ben kalıyorum der beni ortadan böler gülmekden harab eder aman ulasım ilk soft baslayalım metalnan normalleri garısdırp sunalım insanlara cıksın o zmn farkımız ortaya isimi bulmak gerek grubun duyanı beyninden dang die wursun nysa beyler bna müsade ben gider ahım kalır peacee | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! C.tesi Nis. 05, 2008 3:02 pm | |
| Goylum adını "Metal Project" Tabi önce metal yapmak gerekecek Yaparık tabi, garşımıza metal mi geçecek? bizim müziğimiz memleketi darmadaın edecek Exhaust Calcium Syndrome gormuşuk tüm milleti ordan oraya coşdururmuşuk garşımızda birileri duramazkan ansızın yerimize otururmuşuk... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 144 Yaş : 32 Nerden : damdan dusdum:P isin ne? : uzay gemisi tamircisi Kayıt tarihi : 25/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Nis. 08, 2008 5:46 am | |
| aha hairsiz oldum bilmem da ne yazacaim hele bir bu son sinavi atladalim gendimi ewden atacayim biz heb burdaydik siteyi 4 kose das usdunde yurudmeyi cabaladik olmadi dusunduk nabacaik geldin siteye exe sn aha dedik yorulmagdan gurtulacaik yontdun bize 4 kose dasi yabdin tekerlek artik daha golay ilerleyceik hade gene abdal bisey yazdim aklimi basima toplayayim warken burda ustalar dogru duzgun yazayim golay deil ya sizinnan ugrasaim halleddiler lokmaciyi daiddilar lokmayi e hani noldu bizim ehlied yasi bre talat dayi hade gelin gidelim ingiltereye alalim ehliedi gurbed ellerde gezelim derebounda yash 17de bir evo'nun icinde | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Nis. 08, 2008 5:55 am | |
| bre güner sen dakma kafanı ehliyete alacm bn yaklasık 420 güne.. alacam hundaiyi dakacam sagoyu wuracam bam teline cekecem el frenini cıkacam dereboyunda prontonun üsdüne hele ilk guralım grubu millete werelim coşguyu gör o zmn garıyı gancıgı unudma gullan her zman şabgayı nysa ben gider ulasa atarım topu we gacarım peace | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Salı Nis. 08, 2008 6:05 am | |
| ben bragdim saymayi usandim 1,1 eneyim asai hundaiye atacaik kaporta boyayi giracaik prontonun camlarini gurdun deylim grubu e millede werdin coskuyu g*tnu basini nere silecen b ayi? gorkma ben heb dakarim sabgayi <<<<<<peace>>>>> | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Nis. 09, 2008 3:27 am | |
| ooh ben yazmayalı neler neler olmuş erdoğannan güner burda coşmuş birinin ki hundai birinin ki evoymuş ikisininda hedefi prontoymuş SANSÜRE gerek yok güner zaten bizi burda kim dinler? gendi gendimize gonuşurken gelişdiririk kafiyeleri teker teker... biddi sınav hafdası da şimdi ki hedef dier sınavlarda bidsin artık girelim yaza başlaylım bateriye tiyatroyaaaaaaa | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : sınıfdan isin ne? : WoW Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: alın benden sıze ılk mesajjjj Çarş. Nis. 30, 2008 12:43 pm | |
| geldım ben bu yarisa yenı açdım yenıle ıd mi her ne kadar olmasamda eı bılırımkı kokum daha ııdır selininkinden | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: hımmm daha sı da var :D Çarş. Nis. 30, 2008 12:51 pm | |
| bu gece dolun ay var altımda da donum var her ne kadar koksada selının agzı boq kokar bızım bu buda cok gorka cumaa basacaklar azına her ne kadar aglasada o da artık bır damad selın ne gadar aglasada anası ona bagırsada hergun basıp gacar sınıfa arkasında oturanlarsa yastutar temız havaya BE BEN GENDIMI ASDIM HAAAAjavascript:emoticonp(' ') lol! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Nis. 30, 2008 12:58 pm | |
| sen çog dagdın bu seline çokdur bizden çekdii bu sene çekecekda gelecek senelere eğer bizi görmeye devam ederse ama annasın kimiynan uraşır burası onun çöplüü deil ki havalanır sankida ilk gelişde herkesnan kankadır onunku candır da bizimki patlıcandır? bu arada hoşgeldin aramıza zaten sen aramızdaydın ama resmi olarak 10J bariyasına katıldın tam ŞU ANDA! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Çarş. Nis. 30, 2008 2:35 pm | |
| ooo warlock ne war ne yok? selinnan ugrasdik cok siteye cok yazma onu da kokar bog buda ayarladi kardesimizi bizda yabacaik isimizi basacaik budaya tekmemizi uzmesin die kardesimizi gelelim bizlere AgU derler bize ugrasmasin kimse veririz agzinin payini gerekirse hade ben gacar selin sinifdan gacarken osuruu basar sinifda kapali galanlarin burun direi yerinden oynarrr!! dediii gibi plankton abimin baris icin yabarik herkes bilsin kafiyen bitsin sonra yazabilirsin !!!peace!!! | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: ben Perş. Mayıs 01, 2008 6:22 am | |
| soyleyelım agunun adını bılmeyenlere tadıralım agunun acısını batkık gorduk salladı beyaz bayragı bırakalım alsın ozgurlugun tadını | |
|
| |
WarLocK_aGU Sınıf Üyesi
| Konu: saka Perş. Mayıs 01, 2008 6:28 am | |
| buda tadıyordu sahte sakanın zaferını bılemedı agunun zaferlerını aklına geldı bırlık olsun ama bılemedı en guclu bırlıkgın agu bırlıgı oldugunu her ne kadar cocukca olsada dıkdık agu bayragını yok eddık dusmanlarımızı
o kadar emındıkı zaferden sonra kendı oldu zaferınden sanslıydık kı ulash cakdı ısı cakmasaydı olduyduk madara fecı | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Perş. Mayıs 01, 2008 11:21 am | |
| ademi gandirdilar dolma gibi sardilar utanmadan tencereye sokdular bizim hiar her konuya baliklama dalar kin tutmayiz icimizde dusmanlari alt edmeg bizim icin eglence hade hep birlikte yine !!!peace!!! diyelim kafiyelerimizde... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 10:13 am | |
| adem efendii!!! o bir şans deildi akıl gene yendi salakca fikirleri... bu arada hoş geldin siteye bir yıldır uraşırdık üsdünde son 1 ay galdı okulun bitmesine bir bakarık adem hergün kafiye bölümünde güner kaz durum ne? usandım artık bu sitede =)) bakmak lazm başga eğlencelere hade ben gidiom pizza yemeye | |
|
| |
kesh boy of 10j Sınıf Üyesi(...)
Mesaj Sayısı : 271 Yaş : 32 Nerden : okuldan isin ne? : ögrenci Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 11:38 am | |
| kafiye yapamayyom yemek yeyemeyyom bu sınıf bole gidersa site da kapanıyo... d****k gibi oldu ama idare edin | |
|
| |
| Konu: Geri: Kafiye Yarışı! Cuma Mayıs 02, 2008 12:22 pm | |
| biz kafiye yazarak doğmadık ama senin gibi da olmadık al sana meydan. biz senin gbi çalışmadık amaannn bıqdım bu işlerden artk... | |
|
| |
| Kafiye Yarışı! | |
|